Livrare /  Returnare

Produsele ajung la destinatie in cca. 24 de ore pentru comanzile plasate pana la ora 13, pentru comenzile plasate dupa ora 13 timpul de tranzit este de cca. 48 de ore. Aceasta procedura este valabila de luni pana vineri, comenzile plasate sambata si duminica vor fi expediate luni si vor ajunge la destinatie marti.

Produsele comandate vor fi aduse la "Adresa de livrare" din formularul de comanda de catre firme de curierat. Transportul este oferit gratuit pentru cumparaturi de minim 500 lei la orice adresa de pe teritoriul Romaniei.

Pentru cumparaturi sub 500 lei, se va achita fata de pretul produselor valoarea transportului de 19 lei.

Returnarea produselor

Potrivit legislatiei in vigoare, in conformitate cu O.U.G. 34/2014, Clientul isi poate exercita dreptul de retragere din Contract in termen de 14 ( paisprezece ) zile de la intrarea in posesie a Produselor.
In cazul in care Clientul solicita retragerea din Contract folosind Formularul de Retragere in cadrul termenului legal,  Open 24 Comimpex SRL va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Open 24 Comimpex SRL de catre Client asupra deciziei sale de retragere din Contract, si acceptarea returului. Suma va fi rambursata dupa cum urmeaza:
- Comenzi achitate cu card online - prin restituire in contul din care plata a fost efectuata;
- Comenzi achitate cu OP/ramburs/iTransfer/Card bancar – prin virament bancar in contul furnizat de Client;
 Open 24 Comimpex SRL va rambursa contravaloarea produselor returnate, doar dupa primirea si verificarea acestora;  pana la primirea Produselor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupere el insusi Produsele, (se va lua data cea mai recenta). Cheltuielile de returnare, ( costul transportului ), sunt suportate de catre Client.
Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in forma originala cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, urme de folosire si/sau interventii neautorizate.
Returul produselor se poate face in sistem de curierat rapid door-to-door, (nu posta), ambalate adecvat in cutie din carton si materiale de protectie /amortizare a socurilor, sau venind direct la punctele de lucru ale  S.C. Open 24 Comimpex SRL, dar nu inainte de a completa formularul de retur si a primi acceptul din partea noastra.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, ( uzura, lipsa etichetelor, etc ), ne rezervam dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.U.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se prevederile cuprinse in O.U.G. 34/2014 art. 59.
Pentru a beneficia de returul produselor conform Ordonantei de Urgenta 34/2014, trebuie completat formularul de retur aflat mai jos, cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data primirii produsului. Formularele completate dupa aceasta perioada nu sunt luate in considerare.

Formular de retur. Descarca in format pdfAcest site foloseste cookie! Afla mai multe.